Welkom bij KMO Continu

header

KMO Continu is een groep van experten in diverse disciplines, mensen die hun jarenlange ervaring met KMO’s willen ter beschikkingstellen aan ondernemers die door economische of andere omstandigheden in moeilijkheden gekomen zijn en om die reden een doorstart willen maken van hun bedrijf.

Door een no-nonsense benadering van de problemen en de laagdrempeligheid van dit soort advies en begeleiding bij uitvoering, onderscheidt KMO Continu zich op de markt van de consultancy.
De projectbegeleiders halen hun ervaring uit hun kennis van het reilen en zeilen van KMO’s en het zelf hebben meegemaakt.

KMO Continu voert na het take-in gesprek een scan uit en zet deze op papier. Na de scan van de onderneming volgt een plan, dat na goedkeuring door de ondernemer, door de partners in de verschillende disciplines wordt uitgevoerd.

Het doel is om voor het bedrijf op relatief korte termijn een hernieuwde organisatiestructuur op te zetten die toelaat om de continuïteit van de onderneming te garanderen. Het einddoel is altijd dat het bedrijf op eigen benen verder kan.

KMO Continu is een erkend dienstverlener ADVIES van de KMO Portefeuille van Agentschap Innoveren en Ondernemen. Voor ons advies kunt u via de KMO Portefeuille 40% van de kosten recupereren met een maximum van 10.000 € per jaar.  Voor meer informatie omtrent de KMO Portefeuille : http://www.kmo-portefeuille.be/

Kunnen wij u helpen? Contacteer ons vandaag nog, confidentialiteit wordt vanzelfsprekend gegarandeerd.

Met vriendelijke groet,

sign
KMO Continu
Relaunch Your Business